Unieke verkoop van

Particuliere verkoop

Op de koetsenmarkt van 12 oktober as. is er de gelegenheid om zelf uw rijtuig of koets ter verkoop aan te bieden. Tevens worden er op de marktkramen prachtige en praktische items aangeboden. Neemt u hieronder snel een kijkje.

Wilt u ook u een verkoopplek reserveren, bel ons: 06-53294175.

Alexandra Cart

Tweewielig Dos-à-Dos sportrijyuig met ‘open’ kuip en verstelbare banken, met de rug tegen elkaar geplaatst. Voor enkelspan paard. Blankgelakte kuip, rood onderstel en wielen. Halfronde spatschermen en lange, doorlopende en meeverende lamoenbomen. De 12-spakige wielen met rubber beslag, hele ellipsveren en patentassen. Het rijtuig is aan weerszijden voorzien van bijpassende koetslantaarns.

Bouwjaar ca. 1895
Bouwer: Pieter de Hoof en zn, Leeuwarden

Gig

Jachtwagen

Sporting Break (replica)

Landauer

Marktkramen

Op de marktkramen vindt u onder andere antiek en tuigage, zoals antieke wielsleutels, antieke koets krikken, antieke steppen voor rijtuigen, arreslee/ arretikker bomen. Tevens bellen hangers, klokkenspellen. Aantal antieke bruikbare en in goede staat paarden hamen, boeren werktuigen in dubbelspan. Ook diverse enkelspan en dubbelspan tuigen, wielen voor marathonwagens.

Ook Natalie de Klijn zal aanwezig zijn met een greep uit haar prachtige collectie bronzen beelden van o.a. paarden, honden en vogels. Neem alvast een kijkje op haar website.

Bekijk onze eigen collectie:

Sluit Menu