Unieke verkoop van

Curiosa

Bekijk de bijzonder collectie  serviesgoed, beelden en curiosa die te koop wordt aangeboden. Hieronder vindt u een greep uit de collectie.

Een aantal van deze items wordt door Detzkyhoeve Soest ook via Martkplaats te koop aangeboden.

Interesse? Bel voor info:
06-53294175 of 06-22463950

Op de kast

Uitgestald op de tafels staan er vele beelden en beeldjes met paarden als thema. Gemaakt van hout, metaal, verzilverd, brons en keramiek. Ook het boerenleven en de hond komen voor in de collectie. Voor elke kast en voor elke beurs zit er wel iets verrassends tussen.

Ruiters te paard
Ruiters te paard
Twee paarden zilverkleurig
Twee paarden zilverkleurig
Twee paardenbeelden
Twee paardenbeelden
Miniatuur huifkar
Miniatuur huifkar
Beeldje dame in koets
Beeldje dame in koets

In de kast

Op de verkoopdag staan er diverse collecties met prachtig antiek en landelijk serviesgoed uitgestald. Alles in zeer goede staat! Interesse? Neem dan voldoende verpakkingsmateriaal mee om alles onbeschadigd te kunnen transporteren.

Napoleon borden Boch
Napoleon borden Boch, 12 stuks

Een bijzonder gaaf 12-delig servies, onbijtborden, over Napoleon met op ieder bord een unieke afbeelding, genummerd 2 t/m 12. Eén bord is ongenummerd, vermoedelijk is dit het eerste bord uit de serie.

Made in Belgium
Boch Freres La Louviere

Vraagprijs: €275,00

Boerenhoeve servies rood

Een bijzonder uitgebreide collectie van serviesgoed van Boerenhoeve in de kleur rood. Met o.a. schalen, terrines, borden, ontbijtborden, kop en schotels, suikerpotje, melkkannetjes, schaaltjes en presentatieschalen. Ruim 100 items.

Societe Ceramique
Made in Holland, Meastricht
Boerenhoeve Dutch Farm

Vraagprijs: €750,00

Lampetstel van Nimy
Lampetstel van Nimy

Een prachtig blauw gedecoreerd lampetstel bestaande uit een lampetkan, een lampetschaal, een zeepbakje met deksel en een kammenbakje met deksel.

Manifacture Imperiale et Royale
NIMY, Made in Belgium

Vraagprijs: €60,00

Visservies van Natures Mortes

Mooi gedocoreerd visservies bestaande uit een ovale presentatieschaal en zes bijpassende borden. De borden hebben twee verschillende afbeeldingen, van iedere afbeelding zijn er drie borden.

Natures Mortes
De Decors de Paris
d’après J.C. Quériaud et J.C.Terrade

Vraagprijs: €90,00

Denk groot

Heb je wat meer ruimte om te vullen met bijzondere vondsten, dan hebben we ook grotere beelden in de verkoop. Prachtige decorstukken voor thuis, kantoor of een horecagelegenheid. Absolute eye-catchers!

Terracotta paardenbeelden
Terracotta paardenbeelden
Groot beeld van een paard
Groot beeld van een paard
Taiwanese Ruiter te Paard
Taiwanese Ruiter te Paard

Leesvoer

Boeken, tijdschriften, magazines, complete boekenreeksen en hele jaargangen worden te koop aangeboden. Heerlijk om doorheen te bladeren en wellicht thuis eens rustig te lezen.

Tintin magazine
Tintin magazine

Zes bananendozen vol jaargangen van het stripmagazine Tintin, het Franstalige Kuifje. Elke bananendoos lijkt 4 complete jaargangen te huisvesten. In ieder geval de 35e jaargang compleet (1980) en de 41e jaargang (1986).

Kleine Winkler Prins
Kleine Winkler Prins
Boeken en magazines
Boeken en magazines

Nog veel meer

En dan staan er nog tafels vol met klein en groter verzamelmateriaal. Beeldjes van mensen, honden, paarden, gebruiksvoorwerpen, tuigage, woondecoraties, vintage en bijzondere vondsten.

Bijzondere vondsten
Bijzondere vondsten
Diverse paardenbeelden
Diverse paardenbeelden
Curiosa, beelden en vintage
Curiosa, beelden en vintage

Bekijk onze rijtuigen:

Sluit Menu