Verkoop van rijtuigen koetsen arresleden

arresleden

rijtuigenhuis lyma

Bekijk de bijzondere collectie authentieke arresleden en arretikkers (arreslee voor één persoon) die te koop wordt aangeboden.

Heeft u interesse in een arreslee of arretikker? Neem dan contact op met de desbetreffende verkoper voor informatie of biedingen.

Arresleden

P018 – Zwitserse arrenslee met lampen; 1970

De slee is mosgroen van kleur met gele biezen, heeft een roodkleurig sneeuwscherm met beschildering van twee paarden. Boegbeeld van twee adelaarskoppen. De slee is ook op wielen te gebruiken.

***VERKOCHT***

Arreslee op wielen – Model 1

Mooie arreslede op wielen te koop in Soest.
Deze zgn. schelpslede is inclusief éénspan. Bekleed met fluweel rode bekleding. Het onderstel op wielen is te demonteren voor gebruik in de sneeuw.

***VERKOCHT***

Arreslee op wielen – Model 2 Comfortabele arreslee op wielen te koop in Soest. Deze zgn. schelpslede is inclusief langboom voor tweespan. Bekleed met groene bekleding en voorzien van goudkleurige details. Het onderstel op wielen is te demonteren voor gebruik in de sneeuw. Vraagprijs: €2.200,- Verkoper dhr. van Doorn: 06-53294175

Arreslee ter decoratie – Model 4

Grote arreslee als decoratiestuk te koop in Soest. Ruime arreslede op ijzers. Uitsluitend te gebruiken als decoratie.

***VERKOCHT***

Arreslee – Model 6

Mooie arreslee op ijzers te koop in Soest in de kleuren blauw en rood. De arreslee is gerestaureerd en versierd met gouden sterren.

Vraagprijs: €1.200,-
Verkoper dhr. van Doorn: 06-53294175

Arretikker

Arretikker op wielen – Model 3

Groen met gele arretikker op wielen te koop in Soest. De arretikker is inclusief stokken. Als decoratie heeft het een prachtig goudkleurig leeuwtje voorop. Het onderstel op wielen is te demonteren voor gebruik in de sneeuw.

Vraagprijs: €1.200,-
Verkoper dhr. van Doorn: 06-53294175

Fraaie Arretikker; Workum; 1930 – Model 5

Pony model of driekwart met stokken.
De arretikker heeft een dieprode kleur met goudkleurige ornamenten en prachtig origineel houtsnijwerk. Een fraai exemplaar!
Als boegbeeld heeft de arreslee een goudkleurig zwaantje.

Vraagprijs: €1.200,-
Verkoper dhr. van Doorn: 06-53294175

Friese Arretikker – Model 7

Fraai beschilderde arretikker uit Friesland te koop in Soest.

Bijzonder fraai gedecoreerde Friese arretikker in blauw/rood met twee uniek beschilderde zijpaneeltjes. Op de voorzijde ligt een goudkleurige leeuw. Op ijzers, zonder stokken.

Vraagprijs: €1.050,-
Verkoper dhr. van Doorn: 06-53294175